O NAMA

PADRINO’S

Na početku, tačnije 2014. godine, postojali su samo entuzijazam, ljubav prema dobrom zalogaju, pre svega ukusnoj i sočnoj italijanskoj pici i želji da to sa nekim podelimo. Bez mnogo znanja, ali sa velikom željom, ispitivali smo i analizirali najkvalitetnije sastojke kako bismo ih uklopili u savršenu picu, u jednoj porodičnoj piceriji na Grbavici, u Novom Sadu.

KAKO SMO POČELI
Onako kako bismo pravili u našem domu, svaku pojedinačno, za svakoga pojedinačno, tako smo želeli da pripremamo i za naše sugrađane, Novosađane. Tražeći savršenu meru hrskavog testa, naš, domaći pelat oslobođen nezdravih aditiva, pun ukus kravljeg kačkavalja i kvalitetnu šunku, za ljubitelje kaprićoze brzo smo osmislili savršen recept. Kasnije, za sve one koji vole više ili manje da ekperimentišu, počeli smo da dodajemo i druge sastojke. Od svežeg, šarenog povrća za vegeterijance, preko pice sa suvim vratom i slaninom, za gurmane, do specijaliteta kuće- Padrino’s pice sa suvim vratom i pečenicom, pored svih standardnih sastojaka.
ZAŠTO IZABRATI NAS
Pošto smo nailazili na sjajnu reakciju komšija na Grbavici, a kako je kvalitetan proizvod u koji je uloženo mnogo ljubavi i najbolja reklama, ubrzo su počeli da nas posećuju poštovaoci dobrog zalogaja sa svih krajeva Novog Sada. To je bila jedna opcija, a druga da naši dostavljači, koji se dobro snalaze po Novom Sadu, pomognu da svaki ljubitelj pice pozivom na broj 0691214542 za vrlo kratko vreme dobije svoje parče, malu, srednju ili porodičnu picu na kućnu adresu ili svoje radno mesto.
NAŠ ASORTIMAN
Osim deset vrsta pica, u naš asortiman uveli smo i sendviče koji se prave na specifičan nacin, a karakteriše ih topljeni kačkavalj koji se odlično uklapa uz razne vrste šunke, tunjevine i svežeg povrća, u toploj, domaćoj velikoj ili maloj kifli. Korak po korak, uz mnogo pažnje, osluskujuci želje Novosađana, praveći pice i sendviče sa mnogo ljubavi i pažnje, postavili smo standarde i postali jedna od najcenjenijih picerija u Novom Sadu, po mišljenu njegovih građana, što je najveća nagrada za naš rad. Kvalitet je naš recept. Dođite i uverite se! Čekamo Vas!

NAŠI STANDARDI

Ispitivali smo i analizirali najkvalitetnije sastojke kako bismo ih uklopili u savršenu picu

Hrskavo testo

Domaći pelat oslobođen nezdravih aditiva

Pun ukus kravljeg kačkavalja

Kvalitetna šunka

Sveže, šareno povrće za vegeterijance

Pica sa suvim vratom i slaninom, za gurmane

Specijalitet kuće

Padrino's pica sa suvim vratom i pečenicom, pored svih standardnih sastojaka

Kvalitet je naš recept

Sa mnogo ljubavi i pažnje, postavili smo standarde i postali jedna od najcenjenijih picerija u Novom Sadu